05-07-15

Waanrode - Bad Schallerbach

Eindelijk kunnen Marina en ik beginnen aan onze Balkantrip. We zijn wel een beetje ongerust over de toestand in Griekenland. Of de Grieken nu Nai of Oxi stemmen, is niet zo belangrijk. Dat voor - en tegenstanders maar niet in de clinch gaan met elkaar wanneer wij in Athene verblijven, vinden we belangrijker.

Rond de middag kregen we een flinke plens regen over ons in de buurt van Keulen. Het was er slechts 19°C.

Twee uurtjes later, rond Nurnberg, is de temperatuur meer dan verdubbeld tot een leuke 39°C.

Voor de rest verliep de eerste dag van onze trip zonder noemenswaardige gebeurtenissen. Vlot verkeer : alleen bij de tientallen ' Baustelles ' in werf Duitsland moeten we regelmatig vertragen. Hoe lang gaan die Duitsers nog werken aan hun autosnelwegen ? Drie jaar geleden heb ik dit probleem ook al aangehaald.

Na de aankoop van een snelwegvignet van 8,50 euro rijden we Oostenrijk binnen. Rond 18 uur komen we aan in  het rustige stadje Bad Schallerbach, in de buurt van Linz. We verblijven er in Wohlfühlappartements en betalen er 75 euro voor een overnachting.

Commentaren

Ik zal met plezier jullie avontuur volgen hier en kijk uit naar het volgende verslag en foto's !!!! Groetjes your AVV friends

Gepost door: Raf Van Duyse | 06-07-15

Reageren op dit commentaar

Ik zal mijn best doen, Raf. Maar soms is een internetverbinding in deze regionen een wishfull thinking

Gepost door: Guido Nussbaum | 06-07-15

Reageren op dit commentaar

neen , meerijden doe ik niet met je ! je komt voorbij Keulen en twee uurtjes later reeds in Nurnberg !!!!! vlieg maar alleen !

Gepost door: ex-routier | 13-07-15

Reageren op dit commentaar

In de tekst staat er 'ROND' of 'IN DE BUURT VAN', niet EXACT. Beschouw het als een dichterlijke vrijheid.

Gepost door: Guido Nussbaum | 13-07-15

De commentaren zijn gesloten.